Ny på Centrum för genusvetenskap

Centrum för genusvetenskap ligger i Botaniska trädgården, bakom Orangeriet och i samma byggnad som Nordiska Afrikainstitutet. Använd Googlekartan för att hitta hit. Observera att undervisning sker både i Centrums egna lokaler samt i Engelska parkens lokaler.

Lokaler

Undervisning i form av seminarier och föreläsningar i mindre grupper sker oftast i Centrums undervisningslokal Karin Westman Berg-rummet. Större föreläsningar brukar ske i någon av Engelska parkens större salar: Eng 7/0042 och Eng 7/0043.

Karin Westman Berg-rummet
I denna undervisningslokal, som ligger en trappa ned i Centrums lokaler i Afrikahuset på Villavägen 6, håller vi även våra torsdagsseminarier.

Seminarier
Centrum har ett seminarieprogram som är öppet för alla intresserade. Seminarierna hålls på torsdagar kl. 13.15-15.00.

Webben
Centrums webb uppdateras kontinuerligt och via den kan du ta del av vår spännande och dynamiska forsknings- och utbildningsverksamhet. Håll speciellt utkik efter de seminarier, föreläsningar, konferenser och workshops som Centrum arrangerar och som du som genusvetarstudent också är varmt välkommen att ta del i.

Kurslitteratur
Ett begränsat antal exemplar av kurslitteraturen finns på Karin Boye-biblioteket i Engelska parken.

Genusföreningen
2012 startade en genusförening vid Uppsala universitet som du som student kan gå med i. Läs mer om föreningen och hur du blir medlem.